Prislista

Hyr en cykel hos Vens cykeluthyrning!

Vi erbjuder en stor flotta av högkvalitativa cyklar för alla åldrar och behov, inklusive vuxencyklar, barn- och juniorcyklar, samt praktiska alternativ utrustade med korgar och kärror. För de som söker en unik upplevelse har vi även specialcyklar som tandemcyklar, cyklar med barnsits, påhängscyklar och elcyklar, tillgängliga med både 3 och 7 växlar.

Vår samling av cirka 1600 cyklar består uteslutande av det anrika märket Monark, kända för sin tillförlitlighet och hållbarhet, målade i en strålande gul färg inspirerad av öns sagolika soluppgångar, solnedgångar och blomstrande flora.

Säkerhet är vår högsta prioritet och vi garanterar att varje cykel är noggrant underhållen för att säkerställa en säker och njutbar upplevelse för dig. Låt oss vara din guide till en oförglömlig upplevelse på Ven – där äventyret börjar med rätt cykel.

Observera att de priser som presenteras endast gäller vid bokning genom vår hemsida.

 • Vuxencykel, 3‑växlad

  Vår standard 3-växlad vuxencykel, med en ramhöjd på 51 cm, erbjuder den perfekta balansen mellan komfort och funktionalitet för alla dina utflykter på Ven.

  Info
  Modell: Standard 3-växlad damcykel
  Ramhöjd: 51 cm
  Antal växlar: 3
  Bromsar: Hand- och fotbroms

  Pris
  Första dagen: 150 SEK
  Extra dagar: 80 SEK
 • 7‑växlad cykel med korg

  Upptäck Ven med stil och bekvämlighet på vår 7-växlad vuxencykel, utrustad med en praktisk korg fram som ingår i priset. Den perfekta följeslagaren för längre utflykter eller shoppingrundor, med en ramhöjd på 51 cm för optimal komfort.

  Info
  Modell: Vuxencykel med sju växlar och korg
  Ramhöjd: 51 cm
  Antal växlar: 7
  Bromsar: Hand- och fotbroms

  Pris
  Första dagen: 190 SEK
  Extra dagar: 100 SEK
 • Skolcykel, oväxlad (vuxen)

  Denna oväxlade vuxencykel, med en ramhöjd på 51 cm, är det ultimata valet för enkelhet och pålitlighet på Ven. Perfekt för de som uppskattar okomplicerad cykling.

  Info
  Modell: Oväxlad vuxencykel
  Ramhöjd: 51 cm
  Antal växlar: Inga
  Bromsar: Hand- och fotbroms

  Pris
  Första dagen: 120 SEK
  Extra dagar: 100 SEK
 • Elcykel

  OBS! Kan endast bokas en dag i taget

  Upplev en lättare Ven med vår elcykel, där en kraftfull elmotor ger dig en extra skjuts när du trampar. Med ett batteri som varar hela dagen (vid normalanvändning), är denna cykel perfekt för att utforska längre sträckor utan ansträngning.

  Vänligen observera att den hyrs ut endast för en dag och måste återlämnas före stängning för laddning, då elcyklar behöver laddas över natten. Om du planerar att hyra både en vanlig cykel och en elcykel under flera dagar, behöver du genomföra två separata bokningar.

  Info
  Modell: Elcykel med stödmotor
  Ramhöjd: 51 cm
  Batteritid: Håller hela dagen (vid normalanvändning)
  Bromsar: Hand- och fotbroms

  Pris
  350 SEK