Om oss

Om oss

Vens Cykeluthyrning är ett familjeföretag som stolt har levererat cyklar till ön Vens besökare sedan 1971. Vår passion är att säkerställa att varje gäst får en så berikande och problemfri upplevelse som möjligt. Vi strävar efter att göra din vistelse på Ven minnesvärd, med personlig service och ett brett utbud av cyklar och tillbehör.

Hitta oss

När ni anländer till Ven via färjan, finner ni Vens Cykeluthyrning bekvämt placerad på höger sida, strax efter första backen om ni följer huvudvägen från Bäckviken. Det är mindre än 300 meter att gå, och vår närvaro är tydlig och lätt att lokalisera.

Uthyrning och bekvämligheter

Vårt sortiment omfattar cirka 1600 cyklar, tillgängliga för förbokning på vår hemsida eller för uthyrning direkt på plats. Vi accepterar de mest förekommande kreditkorten för din bekvämlighet. Dessutom erbjuder vi en kiosk där ni kan njuta av glass, läsk, kaffe och godis. För våra kunder finns även tillgång till gratis toalett.

Om ni har en barnvagn eller liknande som ni föredrar att inte ta med er runt ön, erbjuder vi möjligheten att lämna dessa på vår baksida i samband med att ni hyr er cykel.

Cykeluthyrning och parkering

Våra cyklar är organiserade och numrerade i grupper om 50, enligt skyltning vid vår cykelparkering. Vid uthyrning erhåller ni en nyckel med en numrerad bricka för att enkelt hitta just er cykel.

Varje cykel är utrustad med snabbkoppling för sadeln, vilket gör det lätt för er att justera höjden efter eget behov.

Alternativa uthyrningsplatser och service

Utöver vår huvudlokal kan cyklar även hyras i kiosken i Kyrkbacken (markerad som Nr 26 på kartan), dock kan dessa inte förbokas genom oss.

Skulle ni stöta på problem med er cykel under vistelsen, är ni välkomna att byta den på något av följande ställen, vilka är markerade på kartan:

– Cykeluthyrningen

– Kiosken i Kyrkbacken

– Camp Ven i Husvik

– Tycho Brahe-museet

Vi har även ett antal hjälmar som vi lånar ut. Vi rekommenderar dock alltid att egen hjälm medtas, särskilt till de små barnen, då tillgången kan vara begränsad.

E-post

Telefon

Postadress

Öppettider 2024